luni, 5 decembrie 2011

06.02.2011


...Februarie
Trebuie sa vorbesc despre vecinul meu, fost sportiv. Aveam impresia ca i-a trecut perioada zbuciumata in care era.. ba chiar mai mult ca se si termina. A fost incurajat sa faca schimbarea, si sa lase deoparte sportul, 3 ani i-au fost de ajuns. Nu ma asteptam sa reuseasca dar, s-a lasat modelat ca o bucata de plastelina, si chiar m-a surpins, el fiind foarte greu de convins..
Trecutul lui este complicat.. a cautat linistea, a crezut ca si-o poate obtine prin izolare si diferite trucuri. Era doar o liniste de moment, o liniste indusa , urmata de mult zgomot care-i facea praf capul. Pare ca si-a revenit, s-a schimbat radical, a iesit din mediul canceros in care s-a inrolat....parca e alt om.
Acum are cam tot ce vrea, este foarte fericit, oamenii din jurul lui ii sunt alaturi. Cam tot ce isi doreste poate fi indeplinit la cea mai mica mutare a lui, si stie asta, dar  totusi nu o face. Este tentat sa dea un pas inapoi, din nou, si nu inteleg, de ce ar face-o? Stiu, nu e prima oara, a mai incercat asta odata...[...]


(Nefinalizata)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu