duminică, 2 ianuarie 2011

review 2010


Harap Alb a inceput anul 2010 foarte increzator si a reusit sa faca tot ce si-a dorit. Dupa 6 luni infumurate, persoane influente din jurul lui au reusit sa-l convinga sa renunte. Fiind informat in detaliu despre tot ce e in jurul lui si-a pierdut increderea in tot, si nu a mai tras aproape niciodata linie, a atacat tot ce nu i s-a parut normal.Dupa ce l-au pupat in cur maxim sperand ca vor obtine ceva, in lunile urmatoare a schimbat atitudinea si s-a comportat dupa cum a crezut el ca e bine cu fiecare in parte si a atins performante de neegalat, datorita carora i s-au si atribuit tot felul de adjective cum ar fi: neprincipial, needucat, arogant, egoist, ironic si lista poate continua, uneori poate meritat pentru ca, singurul lucru care-i mai ajungea la nas era aceeasi zapada veche parca de plumb.
Iarna a venit cum nu se putea mai bine pentru el. Pana atunci timpul trecea prea repede, doar substantele mai tineau timpul in loc. Ajuns la final de an Harap Alb care tot anul a lasat impresia ca e un span negru s-a transformat de revelion intr-un Imparat Verde.
Daca superstitiile tale sunt adevarate...mori tu ca tot anul 2011 ii va merge bine?
PS: Sunteti plini de imaginatie, stiu, dar de data asta n-o faceti, luati textul asa cum e el, nu-l interpretati in niciun fel, e doar un basm...sau nu... e doar o "fabula" din capul meu. Harap Alb pentru noi este o cunostinta comuna si foarte apropiata.
 Nu am avut ocazia sa va fac nici o urare pentru anul nou dar...nu e rau nici acum:)..

La multi ani tuturor, un an nou fericit, sa vi se indeplineasca toate dorintele care vi le-ati pus de revelion, sa nu dati ochii cu politia...sau stai gata:) e destul, va doresc tot:)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu